FORMULAPIRKEN

Tävlingspirkar

Pirkar och framgång

Har inte bloggat så mycket ang. mina pirkar hur de fiskar eller om de nått någon framgång på tävligar. Är av den uppfattningen att, man moste prova för att själv bilda sig en uppfattning av pirkarna. Om det är en pirk som passar dig eller inte. Alla har sin uppfattning av vad en bra pirk är eller hur den ska se ut. Har i vart fall fått bekräftelse på att pirkarna funkar för vissa.

Hej Marcus! Har testat 55.orna på Mälaren. Sjukt, snabb, jävla pirk. Måste beställa 4st till. Det finns ingen som slår denna på djupt vatten.

Pirkarna funkar super bra, har stoppat undan de som jag fiskat med innan och skall bara köra med dina toppen pirkar i vinter

 Hej Marcus!
Jag skulle vilja beställa 2 st. formula 45 mm Wolframförtyngd S/B. Har fiskat ett par tävlingar mot ********* som köpt pirk av dej. Jag har oftast slagit honom tidigare. Nu har jag jag inte en chans med min pirk. Vi fiskar för övrigt med samma krok.

Hade ett kanon fiske på Hjälmaren igår, över 200 st abborrar med formula 55 pirken. Vi hörs

Hello Marcus.
Pirkar arrived today. I must say they looking very good,i think Finland abbore love them,,,big thanks..

Hej!
pirkarna har kommit, såg bra ut! Mest intressant är nog Slim var jävligt snabb med mkt bra gång!

Hej
Fick 627 abborrar på en 4timmars klubbtävling i söndags på en formula 45 så man kan lätt påstå att den fiskar snappt, skulle även villa passa på att beställa några fler pirkar.

Hej
Pirkarna kom i dag. Och de ser ut att vara välgjorda ut, proffsigt rent ut sagt,
Detta ska bli intressant.

23 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)